2011. április 26., kedd

Macdonald, Ross: A barbár part - Jelenlegi ára: 1 850 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! A barbár partA könyv listaára: 2200 Ft. Leírás:
A népszerű kanadai krimi szerző eredetileg 1956-ban, majd magyarul már a rendszerváltáskor is megjelent (Budapest, Európa Könyvkiadó, 1990. ) kötetében ismét kedvenc főhőse, Lew Archer tér vissza (a nyomozó összesen huszonnégy Macdonald-regény főhőse volt). A regényben egy eltűnt lány, Hester Campbell után kezd el nyomozni, aki valamikor műugrónak indult, de táncos- és színésznői ambíciói is voltak, s mint kiderül, meglehetősen viharos életet élt. Több mint egy éve otthagyta kanadai újságíró férjét, George Wallt, viszont karácsony este felhívta, hogy veszélyben az élete, mire George ész nélkül keresni kezdi. Archer felvállalja az ügyet, és hamar kideríti, hogy a lány előbb csak nagyon kétes, aztán már kifejezetten bűnöző környezetbe került, a piti bűnözők mögött azonban igazi üzleti hatalmasságok és maffiózók állnak. Nyomozása során mind Archert, mind George-ot többször eszméletlenre verik, megpróbálják megfenyegetni, megvesztegetni, de mindhiába: végül eljut a dolgok igazi mozgatójáig, a Graff nevű filmmágnásig, s ha a rég halott Hestert nem is mentheti meg, legalább a húgát sikerül az utolsó pillanatban megszabadítania. A szaggatott cselekményvezetésű, feszülten izgalmas krimiben itt-ott megcsillan a szépirodalomnak legalább a lehetősége is. Széles körben ajánlható kötet. ISBN: 978-963-07-9136-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 850 Ft

Az aukció vége: 2011-04-29 08:59
. Macdonald, Ross: A barbár part - Jelenlegi ára: 1 850 Ft