2011. május 31., kedd

A tökéletes egészség öröme - Jelenlegi ára: 1 450 Ft


A tökéletes egészség öröme
Az életünk csodálatos kaland lehetne - annak kellene lennie. Mikor megszületünk, a testünk tökéletes egészségnek örvend, és ennek így is kellene maradnia, ameddig csak akarjuk. A figyelmünket nem volna szabad semmiféle betegség miatti aggódásra fordítanunk; így teljesen a saját fejlődésünkre koncentrálhatnánk, hogy elérjük a tökéletes elégedettséget és beteljesülést. Akkor hát miért vesz mégis körül minket annyi szenvedés? Miért lesz rákos annyi ember, miért alakul ki bennük annyi más "gyógyíthatatlan", vagy rendkívül kellemetlen betegség? Miért lesznek egyre többen betegek a társadalomban, és miért kerül ez minden évben egyre több pénzünkbe? Miért nem tud az orvostudomány javítani az egészségi állapotunkon? Megannyi miért...
Ez a könyv megkísérel egyszerű, logikai érvekkel és - azok számára, akik igénylik ezt - a rendelkezésre álló, tudományos közleményekre való hivatkozással választ adni a fenti, és más hasonló kérdésekre.
A szerző, aki először önmagát gyógyította meg, és azóta is napi rendszerességgel, aktívan gyakorolja az itt bemutatott technikákat, az eme könyvben szereplő összes tanácsát és javaslatát a szeretet, őszinteség és legjobb tudományos képességei jegyében nyújtja.
SZERZŐ: Dr. Tom J. Chalko
KIADÓ: Lunarimpex Kiadó
KIADÁSI ÉV: 2005
OLDALSZÁM: 108
Szállítási és fizetési információk
Személyesen áthevetőek könyveink (kizárólag) Budapesten a Klinikák metrómegálló közelében található átvételi pontunkon!
Minden hétköznap 8: 00-tól 20: 00-ig.
Általában 3-5 nap az átfutási ideje, amíg az általad rendelt könyvek megérkeznek az átvetéli pontba, melyről automatikus üzenetet küldünk a számodra. Ha még azelőtt látogatsz el az átvételi pontba, hogy ezt az értesítést megkaptad volna, akkor kicsit csalódott leszel...
Ezt elkerülendő nagyon kérlek soha, ismétlem soha ne próbáld átvenni a könyvet, amíg nem kaptál erről értesítést. Ez a köztünk lévő jó viszony megtartása szempontjából is kifejezetten javasolt.
A könyveinket változatlanul megkaphatod postai úton (előreutalással), vagy futárszolgalát segítségével (előreutalással, vagy utánvéttel).
A könyveinkre kiszabott szállítási díjak egységesek, nem függnek az adott könyv méretétől, vagy a könyvek darabszámától.
2 darab, vagy több termék rendelése esetén a szállítási költség nem változik.
Vagyis bármekkora rendelést is adsz le, mindig csak a Szállítási és garanciális feltételek fül alatt meghatározott díjat kell fizetned.
Más szállítási módot nem vállalunk, a megadott áraktól nem áll módunkban eltérni.
Szállítási és fizetés módja
Ajánlott levélként előreutalás után: 870 Ft
Futárszolgálat előreutalással: 750 Ft
Futárszolgálat utánvéttel: 890 Ft
Személyes átvétel: 0 Ft
Minden termékünk új és olvasatlan.
Tekintsd meg összes könyvünket itt! >>



Jelenlegi ára: 1 450 Ft

Az aukció vége: 2011-06-19 05:00
. A tökéletes egészség öröme - Jelenlegi ára: 1 450 Ft