2011. június 26., vasárnap

SLIM Női Cigaretta E-cigi + 6 Patron/XVI SZLOVÁK Ú - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az e-cigi és működése...
Az e-cigaretta belsejében a folyékony nikotint egy miniatűr porlasztó pumpa egy porlasztó cellába nyomja. Az itt lévő alacsony sűrűségű nikotint ködszerű cseppekké porlasztja.
A füstköd cseppecskéket szétszórja a szíváskor keletkező légáramlat, végezetül pára keletkezik, amely a cigaretta füstjét utánozza.
Mielőtt porlasztaná a folyadékot, fel kell melegíteni, hogy csökkentse annak felületi feszültségét oly mértékig, hogy a legkönnyebb legyen porlasztani.
Az ilyen készülékek a hagyományos cigarettának nem csak a füstjét, hanem a füst hőmérsékletét (50°C- 60°C) is szimulálja, biztosítva ezzel a dohányosok már megszokott érzését, nem beszélve az akkumulátor végén lévő LED-ről, ami a meggyújtott cigaretta kinézetét kelti.
A cigarettát minden élvezetében képes helyettesíteni. Megmarad a dohányzási rituálé mozdulat sora, ugyanakkor használata közben nem kerül a szervezetünkbe kátrány, égéstermék és további közel 500 féle emberi szervezetre káros kémiai összetevő, melyek a hagyományos cigaretta által előidézett légzőszervi és szív-, érrendszeri, valamint daganatos megbetegedéseket okozzák.
Az elektromos cigi "füstje" (ami tulajdonképpen nem is füst, hanem pára) nem tartalmaz kátrányt sem, így a fentiekkel összegezve: nem jut a tüdőnkbe veszélyes anyag és a környezetünkben élőket sem károsítjuk passzívan, valamint nincsen kellemetlen szaga sem (ebből ered, hogy akár olyan helyen is használható ahol egyébként tiltott a dohányzás, viszont a használatára érdemes engedélyt kérni, mert hazánkban még nem közismert módszer).
Nikotin tartalmának köszönhetően kielégíti a dohányosok nikotin utáni szükségletét is.
 
 
TÖLTHETŐ USB-RŐL, HÁLÓZATRÓL,


Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2011-07-03 20:40
. SLIM Női Cigaretta E-cigi + 6 Patron/XVI SZLOVÁK Ú - Jelenlegi ára: 2 490 Ft