2011. május 18., szerda

NFL Reebok Redskins Portis mez több szín,méret - Jelenlegi ára: 11 990 Ft

ELADÓÓÓÓ!!!! NFL Reebok New England Patriots Tom Brady mezek, több színben és méretben, mielőtt elviszed kérdezz hogy van e az aktuális szin, vagy méret!! A mezek vadonatújak, bontatlanok, csomagolásban, cimkével együtt, hibátlan, bolti állapotban, mint azt a képeken is láthatod. A bolti áruk naggyon sok dollár, ami a jelenlegi árak mellett..... hát több ennél jóval : )(és a külföldi postaköltséget bele se számoltam!! ) Jelenleg elérhetőek a következő színekben és méretekben: fehér M, L vörös M
Ami még nagyon fontos, hogy  a képek arról a termékről készültek amit te elviszel, nincs zsákbamacska, nincs netről kivagdosott kép, amit ezeken látsz, azt veszed meg!!!! Ha esetleg nem lenne elég, nyugodtan kérhetsz még, szivesen teszek fel!!!
A mezeket akár másnap hordhatod a licitálás után, nem kell heteket, honapokat várnod rájuk!!!! szállitás fizetés tekintetében teljesen rugalmas vagyok. Ne zavarjon meg hogy több kép van, ha te csak egy mezt akarsz, üsd le, és utána mindent megbeszélünk. Az ár természetesen egy mezre vonatkozik!!! Nézd meg a többi termékemet is!!!


Jelenlegi ára: 11 990 Ft

Az aukció vége: 2011-06-06 23:37
. NFL Reebok Redskins Portis mez több szín,méret - Jelenlegi ára: 11 990 Ft