2011. június 1., szerda

Super Hit Sensation. bakelit vinil LP - Jelenlegi ára: 1 Ft

Egyik ismerősöm felszámolja az őt nem érdeklő LP gyűjteményét. Mivel neki nincs regje a vaterán ezért én árusitom itt. Állapota használt, több tulajon átment. Semmi többet nem tudok az állapotáról mondani. Ne is kérdezzétek! Csere nem érdekel.
A posta költség kb 500 ft körül van. Személyesen is átvehető budapesten és budapest és sülysáp között a 31 fő út vonalán előre egyeztetett időpontban. Személyes átvételnél a szállítási dij öszege 1 db BKV jegy ára. (Esetleg maga a BKV jegy) 
A képek az eladásra bocsájtott termékről készültek. Olvasd el a bemutatkozó oldalamat is! Az Európai unió országaira vonatkozóan 2004. 01. 01. -én életbe lépett új, a magán adás vételi jogokat szabályozó törvény értelmében. Az összes aukcióra bocsátott termék és/ vagy áru, adásvétele során az eladót nem terheli semmiféle garancia, felelősség, vagy visszavételi kötelezettség a vevővel szemben. A vevő ezt vásárlásával elismeri és tudomásul veszi. Ennek a figyelmeztetésnek az aukció leírásában szerepelnie kell, egyébként a magánszemély 1 évig terjedő garanciát kell, adjon az eladott termékére.


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-06-20 00:50
. Super Hit Sensation. bakelit vinil LP - Jelenlegi ára: 1 Ft