2011. július 30., szombat

Gyémánt Ezüst Gyűrű 3db Briliánssal Ródiumozva 1Ft - Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Garantált 100% természetes, kezeletlen, 3db Dél Afrikai briliánsokkal ékesített, 925 tisztaságú "Sterling" ezüst női gyűrű ródiummal bevont.
Megfelelő ajánlat esetén a villám árat módosítom és az ékszer aukciózárás előtt elvihető!!
Az ékszer adatai:
nemesfém: 925 tisztaságú "Sterling" ezüst
nemesfém: ródium
súly: 1, 1gramm
belső átmérő: 17, 2mm
méret: magyar 54-es, amerikai: 7-es
A ródium egy nagyon ritka nemesfém ami a platinák csoportjába tartozik és grammonkénti ára másfélszer drágább mint a 999, 9 ezrelék tisztaságú színarany!!!!
A drágakő adatai:
szín: fehér "Wesselton
súly: 0, 055ct/3db
méret: 1, 6x1, 6x1, 1mm
forma: kerek, brilliáns
kezelés: nincs
csiszolás: fazetált
tisztasága: SI
főfénytörés: 2, 41-2, 42
keménység: 10, 0
kristályosodás: oktaéder ritkán hexaéder
származás hely: Dél Afrika
kémiai összetétel: C "kristályosodott szén"
Ródiumozás: Egy olyan galvanizálásos eljárás, melynek során az ékszerfémet, (ez általában ezüst vagy fehérarany) 3-4 mikron vastagságban ródiummal vonnak be. A ródiumozás nem csak még ragyogóbbá teszi az ékszer megjelenését, hanem egyrészt megakadályozza az ezüst oxidációját, azaz mattulását, másrészt a ródiummal bevont ékszereket, annak antiallergén volta miatt, a fémallergiában szenvedők is hordhatják.
További eladásra kínált termékeim megtekintéséhez, kérem klikkeljen a forgó gyémántra.
GARANCIA!!
Az eladásra kínált drágakövekről készült képek nem műteremben készültek és nincsenek retusálva. A fotókat digitális kamerával magam készítettem és az aukció tárgyát képező drágakövet ábrázolja, így Ön arra tesz ajánlatot amit a képen lát. Szín és árnyalatbeli minimális különbségek adódhatnak a monitorok beállítási különbségei miatt, ezt kérem figyelembe venni.
Minden termékre 8 munkanapos feltétel nélküli visszavásárlási garanciát vállalok. A visszatérítés csak az adott tétel vételárára vonatkozik, a felszámolt postázási költségre nem. Az internetes vásárlásra vonatkozó jogszabály szerint a visszafizetési határidő 30 nap. "17/1999 kormányrendelet"
Kombinált (összevont) vásárlásra is van lehetőség ebben az esetben a rendelkezésre álló idő 10 nap, ezt kérem jelezni. A aukciózárást követően megkérem a nyertes licitálót, hogy 3 napon belül vegye fel velem a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon keresztül és a termék vagy termékek árát 5 napon belül kérem rendezze. Amennyiben a kapcsolatfelvétel vagy a fizetés nem történik meg az utolsó aukció zárást követő hetedik napon a sikertelen adásvételről a negatív értékelést elkészítem és a terméket újraértékesítem. Kérem csak az licitáljon aki ezeket a feltételeket elfogadja és teljesíteni tudja!!
Sikeres licitálást és jó vásárlást kívánok mindenkinek!



Jelenlegi ára: 8 900 Ft

Az aukció vége: 2011-08-09 21:15
. Gyémánt Ezüst Gyűrű 3db Briliánssal Ródiumozva 1Ft - Jelenlegi ára: 8 900 Ft